Бианка от „Шоуто на Иван и Андрей“ се появи с жестоко акне на снимачната площадка на новия клип на фолк певицата Ивана.

Виновници за обезобразяването на блондинката бяха гримьорите от екипа, които доста се постараха да превърнат Бианка в Грозната Бети от едноименния сериал. Чаровната блондинка се превъплъщава в “грозното пате” за новото видео на Ивана - “Уникална”, пише podtepeto.com.

Тя ще играе ролята на момиче от панелен блок, което мечтае да срещне милионер, който да я тунингова с нови гърди и безупречна визия.

„С това видео шеговито искаме да подскажем на момичетата, че постигнатото по този начин щастие е измамно и целта на техния живот не трябва да са непременно силиконът, парите, суперлуксът”, споделя Ивана.

Апартаментът в който започват снимките е собственост на приятели на поп фолк дивата. Режисьорът Ники Скерлев вкарва Бианка в стая, облепена в плакати на тунинговани кукли, където Бианка разбива касичката си и отива на зъболекар, който да оправи усмивката й.

От там започва и драмата на героинята. Следващите кадри са заснети в клиника, където момичето от крайния квартал се сдобива със силиконови гърди и тръгва напористо да търси богатия чичко, с който да осигури бъдещето си, да стане певица и да се превърне в знаменитост.В ролята на баровеца влиза пловдивският бизнесмен Венци Тафков. Клипът приключва драматично, но екипът отказа да разкрие целия финал. 

*Снимки: podtepeto.com