Този четвъртък съквартирантите ще номинират за изгонване не отделни участници, а цели семейства. Двойките ще номинират с 2 и с 1 точка техните конкуренти, неприятели, а защо не и приятели в къщата на Big Brother family.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още утре вечер в Big Brother Live. Затова някои от старите съквартиранти, вече излезли от фамилната къща, ще задават на живо въпроси към номинираните двойки. Бившите съквартиранти ще дадат своята подкрепа на номинираните, като призоват зрителите за тяхното спасение.

Ники Кънчев ще разговаря на живо с любовницата на Антоний – Калина, за реакциите на семейство Генчеви от нейната пламенна защита на елиминациите в понеделник. Калина подкрепи мъжа, когото обича, макар и греховно, и заяви своята готовност да влезе в къщата, за да се извини на жена му Цанка. Ще влезе ли наистина Карла, и ако да, ще приеме ли Цанка нейните извинения?

На крачка от финала, приятелството в къщата остава на заден план и всичко се превръща в стратегия за спечелване на голямата награда. Какви стратегии ще изберат семействата? Ще постигнат ли лесно консенсус партньорите, които от две седмици не са номинирали заедно? Какво ще се случи след откровенията на Ели за деспотичния нрав на Христо, които предизвикаха напрежение между двете близки семейства Трифонови и Кузмови? Дали номинационните точки на поморийския тактик няма да се насочат именно към пловдивчаните? Това ще разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Какво се случва в къщата?

1) Акция „Голите”


Съквартирантите заснеха фотосесия, за изготвянето на еротична календар. Бившата барета Цончо бе еротичен фотограф, а съпругата му София – негов помощник и стилист на фотосесията. Акцията „Голите” донесе на съквартирантите допълнителни 10% към месечните им бюджети.

2) Мисия „Брак с хаймана”

Новата седмична мисия изправя шестте семейства, останали в къщата на Big Brother family, пред предизвикателството на актьорската игра. Съквартирантите ще се превъплътят в роли и ще разиграят драмата „Брак с хаймана”. За режисьор бе избран Антоний, а залогът за мисията е 20% от месечния бюджет на семействата.

Генералната репетиция на изпълнението на съквартирантите ще бъде в четвъртък. Дотогава всеки трябва да знае репликите си и да вложи целия си талант за наистина емоционално изпълнение.

Цончо е Демир Паша, София – неговата жена Сафие. Те са заможните родители на Диана, в ролята на красивата Инджи. Христо ще бъде Онур, кандидат жених на красавицата, а Павлин се превръща в Мехмед – истинската, но и тайна любов на Инджи. Цанка ще бъде прислужница в богаташкия дом, а Веско – опасният убиец Сюлейман. Корнелия, Сашка и Ели ще кършат снага като кючекини, а Добрин има задачата да изпълнява две роли. Освен Ахмед, син на Демир Паша, адвокатът ще се дегизира и като танцьорка-кючекиня.

Усилените репетиции, придружени с много смях, ще бъдат показани в дейли епизодът на Big Brother family в сряда вечер. Имат ли семействата в къщата потенциала да изместят всеки друг турски сериал?

3) Чипеви на семеен терапевт

Семейство Чипеви също направи семейна консултация с терапевта Ани Владимирова. Етрополците видяха своите най-яростни видео моменти в къщата и не останаха доволни. За проблемите помежду им Сашка обвини безотговорността на Павлин, а Паоло посочи за затруднение задушаващата ревност на жена си. Психологът на семейното риалити даде насоки на етрополците как да преодолеят някои от различията помежду си, за да настъпи положителната промяна в живота им, след излизането от къщата на Big Brother family.

4) Панихида

Днес се навършват шест години от трагичната смърт на детето на Цанка. Антоний помоли Big Brother да осигури свещи и цветя за помена. Съпричастни към скръбта на семейство Генчеви, съквартирантите запалиха свещ в двора на къщата.

Еротична фотосесия: