Тази вечер ще се проведат вторите номинации на Big Brother Family. По време на живото предаване от 20:00 часа съквартирантите ще гласуват кого да номинират.

Гост в студиото на Big Brother Live ще бъде Ива, една от участничките в тайната мисия. Тя ще даде своята прогноза и ще разкаже как вижда обстановката в къщата като човек, който е бил до скоро там. Специално за зрителите на Нова телевизия, Ива ще коментира на живо вторите номинации на семейния формат на предаването.

Какво ще се случи с аутсайдерите Каменарови и с обичайните заподозряни семейство Цветанови? Новината за спасяването на Цветелин и Ванеса от зрителите на шоуто миналата седмица предизвика бурна реакция на неодобрение сред съквартирантите. Дали това им спечели повече врагове в къщата? Кой ще бъде застрашен от изгонване тази седмица? Предстои да разберем...

Давид и Елеонора се върнаха от пътуването, което Big Brother им осигури, за да решат проблемите си и да заздрвят връзката си. Те бяха подложени на семейна терапия, редувана със спа процедури и отпускащи масажи. Басейн, джакузи и прекрасна романтична вечеря допринесоха за това, семейство Качанови да бъдат максимално предразположени един към друг.

Ани Владимирова, психологът на Big Brother Family, беше с Давид и Елеонора по време на пътуването им. Тя ще бъде гост на Ники Кънчев в студиото, за да разкаже повече за взаимоотношенията на младото семейство.

Как двамата прекараха любовния уикенд извън къщата ще разбем тази вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Тогава на сцената на Big Brother Live Давид и Елеонора трябва да съобщят какво е тяхното окончателно решение за връзката им.

Имат ли бъдеще заедно след драматичните събития, които сполетяха семейството им и след горчивите истини, които научиха един за друг пред детектора на лъжата?