Тази вечер предстоят поредните елиминации в Big Brother family.

Зрителите са изправени пред труден избор – две семейства, оплетени в много лъжи, две семейства със стратегия за победа и две двойки с неясно семейно бъдеще. Кое от двете заслужава да остане в битката за голямата награда?

В сложната конфигурация от номинации, която оформиха майките на съквартирантите, зрителите на Нова телевизия не се поколебаха и спасиха най-стабилното семейство – Колеви.

Днес елиминациите в Big Brother family са съдбоносни, не защото едно семейство ще напусне къщата, а защото зрителите ще определят дали шансовете и състраданието към Качанови не са преминали границата. Съдебният процес по време на живото предаване ще постави най-после въпроса семейство ли са Давид и Елеонора и имат ли място в семеен риалити формат.

Отговорите изглеждат прости и логични, но ако решението на зрителите беше лесно, това нямаше да е Big Brother family. Две семейства – любимци на народа се изправят едно срещу друго. Две двойки, твърде далеч от представата за щастие и брачна хармония, ще трябва да докажат на зрителите, че имат място в Big Brother family и заслужават 200 000 лева, кола и апартамент, защото отразяват български семеен модел?!

В студиото на Big Brother Live ще бъдат певицата Кали и журналистката Кристина Патршакова - като защитници на Генчеви, а светският хроникьор Калин Георгиев ще защитава Качанови.

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните отново ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата, по-малко от три седмици преди големия финал?

Изненадата на вечерта безспорно ще бъде появата на дългогодишната любовница на Антоний - Калина. Строителният импресарио призна за паралелната си връзка в участието си в „Big Brother – истината”.

Тази вечер Калина ще влезе в шоуто по безпрецедентен начин. Каква ще бъде реакцията на нищо неподозиращите Цура и Тони? Как ще се отразят на вота на зрителите изповедта на любовницата, признатите грехове и горчивите истини?

Това ще разберем тази вечер в 20:00 ч в Big Brother Live.