Елеонора и Давид Качанови са правили секс в хотела в Боровец, където Big Brother ги заведе на романтична ваканция. Двамата се опитаха да скрият приключението си между чаршафите от водещия на Big Brother Live Ники Кънчев, но той за пореден път доказа, че Големия брат вижда и чува всичко.

Ники им пусна запис, в който ясно се чуват въздишките на Елеонора и Давид и за зрителите стана ясно, че двамата все пак са били интимни. Малко преди това мадамата заяви, че нищо не се е случило между тях, защото мъжът й не бил достатъчно настоятелен. След като чу хотелския запис, танцьорката се опита да се оправдае с думите: „За мен това не беше секс. Исках да го успокоя, защото се беше подул малко”, а публиката в студиото избухна в смях.

Елеонора обясни, че по време на кратката ваканция е погледнала Давид с други очи, но чувствата й все още не са се променили. Брюнетката беше категорична, че иска да остане в шоуто и да играе докрай. Двамата с половинката й дори изготвили стратегия как да победят останалите семейства и да грабнат голямата награда – 200 000 лева, кола и апартамент в София.

източник: bliasak.bg