Prodigy, Gorillaz и Serj Tankian от System of a Down ще са хедлайнерите на тазгодишното издание на музикалния фестивал Spirit Of BurgasProdigy ще забият в първата фестивална вечер на 13 август, а Apollo 440 ще подгряват шоуто.

След тях на сцената ще се качат DJ Andy C и MC GQ (Великобритания), които ще пристигнат у нас благодарение на дръм енд бейс организацията H.M.S.U. Gorillaz са друга култова банда, която ще свири на феста в Бургас.

Световноизвестният DJ Shadow ще е сред звездите във втората фестивална вечер на 14 август. За финал на 15 август организаторите ще качат на сцената не кой да е, а самитеGorillaz и Serj Tankian от System of a DownЗаради Gorillaz и последния им видеоклип Stylo, в който се снима Брус Уилис, тръгна слух, че холивудската суперзвезда ще присъства на Spirit Of Burgas. Впоследствие обаче тази информация се оказа невярна.

Третото издание на Spirit Of Burgas ще се проведе между 13 и 15 август на централния плаж в град Бургас. В тазгодишното издание ще участват повече от 100 български и чужди артисти, които ще се качат на общо 7-те сцени.Промоционални билети за фестивала се продават до 14 май на цена от 99 лева за трите дни в мрежата на Eventim. След това тридневният пропуск може да бъде закупен срещу 120 лева. Еднодневният билет за Spirit Of Burgas 2010 е 50 лева, а този за къмпинга струва 30 лева. На входа на фестивала билетите ще се продават на цена от 60 лв. за един ден и 140 лв. за трите дни.