Световното турне на певицата Уитни Хюстън беше изправено пред нови проблеми, след като изпълнителката беше принудена да се качи на ферибот от Великобритания до Ирландия.

Това се наложи, тъй като нейният полет беше отменен заради облака вулканична пепел, донесен от изригналия вулкан в Исландия. Изпълнителката на хита "I Have Nothing" се завърна към сцената във Великобритания тази седмица, след като отмени няколко концерта заради болестта си.

Хюстън трябваше да направи три концерта в Дъблин, но беше изправена пред проблеми с пътуването си в петък, след като нейният полет беше отменен. Вместо това, изпълнителката взе ферибот до страната, след като почти целият въздушен трафик в Европа беше нарушен заради гъстия облак вулканична пепел.

Турнето на Хюстън "Nothing But Love" беше съпроводено от множество проблеми - тя промени програмата за редица концерти в Европа, след като се разболя. Докато беше в Австралия, нейните изпълнения бяха подложени на усилени критики, след като изпитваше проблеми с дишането по време на концертите си и правеше големи почивки.

източник: БГНЕС