Фолк певицата Теодора призна в интервю за „Шоу”, че е получила годежен пръстен от Ненчо Касъмов, с когото живее заедно от 6 години.

Теодора разказва как е започнала любовта им.

„ Бях подписала договор с “Диапазон”, но преди да запиша първата си песен, работех близо една година в заведение, защото искаха да видят дали съм сериозна и т.н. Ненчо идваше много често да ме гледа. Нормално е - да види как общувам с хората, дали съм контактна, как се справям като цяло.

Започна да идва много често, което на мен взе да ми прави впечатление. И на един мой рожден ден, може би три месеца по-късно, реших да почерпя във фирмата. Нещо ни се срещнаха погледите и тогава усетих, че този човек има някаква лична симпатия към мен. След това получих няколко есемеса от негова страна.

Написа ми, че съм много красива на моя празник. След това започна да ми звъни по-често, ей така, да си говорим. Голям жест беше от страна на Ненчо, понеже на мен любимият ми певец е, Бог да го прости, Тоше Проевски, да ме покани на концерта му в Македония.„

Певицата получила годежния пръстен след участие в Банско.

„ Живеем заедно и стана вкъщи. Той каза, че има нещо специално за мен, което го избирал много време, надявал се да ми хареса: “Искам да ти предложа...” И така стана. Много нормално.”

Теодора споделя, че още не е готова за сериозна крачка, каквато е сватбата, но не се притеснява да забременее.

"Аз мисля, че тази година или поне другата година, е време да си родим едно дете. Да го изгледаме, докато сме по-млади. И на него вече му е време. Мисля, че едно дете ще го зарадва. И ще му даде допълнителен стимул в живота, защото ще му е първото дете, както и на мен. Аз съм готова. "