Най-горещата клюка сред столичния хайлайф гласи, че премиерът Борисов си има нова сърдечна тръпка. Девойката била около 25-годишна и се подвизавала като професионална масажистка в спа центъра на модния хотел „Кристал палас” на софийската улица „Шипка”.

Във въпросния спа център опъва телеса почти целият аристократичен, политически и бизнес елит на столицата. Ресторантът на „Кристал палас” пък е притегателен център за дискретни срещи на известни баровци. Вечер след 20 часа автопаркът пред хотела би могъл да съперничи на зашеметяващите гледки пред казиното на Монако.

Бойко Борисов често навестявал луксозната обител и се подлагал на оздравителни масажни процедури. Именно по време на една от тях той хлътнал по девойката и отвреме навреме започнал да я извежда. Любопитната двойка можело да бъде засечена в прословутия ресторант на „Котараците” на басейна „Дианабад” /ако, разбира се, някой изобщо би могъл да преодолее охраната на заведението и се докопа до министър-председателя!/.

Както е известно, Бойко Борисов поддържа връзка с банкерката Цветелина Бориславова само на думи. Двамата не делят един покрив вече година и половина. Въпреки това, на официални събития и държавни приеми в резиденция „Бояна”, очарователната банкерка придружава бившия си любим в името на протокола.

Клюката реди, че Цветелина зарязала Бойко още през декември 2008 г., докато той бе кмет на столицата. Конкретната причина била, че го хванала „в крачка” с манекенка на име Цвети. Бориславова не харесвала и бохемската компания на премиера, с която той често пирувал и се впускал в мъжки приключения. Към неговия кръг принадлежат собственикът на „Дианабад” Сашо Сталийски, изгората му Виолета Сечкова и собственикът на „Син сити” Иво Кръстев.

източник: galleria.bg