Крайно време е това момче да отиде да лекува сексуалната зависимост, която има. Не заради друго, ами проста става смешен. И банален. Държанието му е на 14-годишен хлапак, който жени не е виждал. Прекалено инфантилно, прекалено тъпо. Но, както се оказа, всяка монета си имала две страни.

Попфолк певицата Лияна не само че не живее при новия си любим Благой Георгиев, но тя изобщо не е в България. В момента звездата на „Съни мюзик" е в САЩ, където изнася концерти пред българската общност.

Освен това Лияна няма нито телефон за 17 000 лева, подарен й от футболиста, нито е получила годежен пръстен от него, твърди нейна приятелка.

Връзката на Лияна и Благой Георгиев, която беше разкрита в началото на тази година, предизвика голям скандал, тъй като футболистът изостави бременната си приятелка Христина. Певачката останала разочарована от забежката си, защото Благо все пак играе в чужбина, а и романтиката бързо отминала.

Най-интересното е, че още в средата на януари зализаният футболист кръшнал на новата си изгора. На Лияна било докладвано, че Благо й изневерил със сервитьорка от заведението „Марая". Именно това вкарало прът в колелото на любовта между футболиста и чалгаджийката.