Слави Трифонов се кани да отвърне публично и с трясък на премиера Бойко Борисов, който го обвини, че е искал 50% от ГЕРБ. Във вторник Дългия свиква редколегията на шоуто, която ще бъде излъчена в предаването, научи

Не е изключено плевенчанинът да отрече, че изобщо е имало такъв разговор като индиректно или направо обвини премиера в лъжа. Още повече, че той е бил на четири очи. Това ще е равносилно на обявяване на война на премиера, но гологлавият търси точно това. Слави е бесен от изявленията на бившия си близък приятел Бойко Борисов, на когото пък му писна да е мишена заради амбициите на Трифонов.

В предаването на Сашо Диков по Канал 3, а преди това във в. Уикенд, Борисов заяви, че при създаването на партията Дългия настоявал да назначава министри наравно с него. "Слави Трифонов искаше 50% влияние в ГЕРБ. В смисъл, че ако трябва да определим двама министри, единият да го каже той, другият - аз", разказа лидерът на ГЕРБ. Той обаче полял със студен душ водещия, обяснявайки, че това не може да се случи в партията му. Като негови приятели, ние от vip-bg.info бихме препоръчали на Слави да се спре и да се огледа накъде отива.

Дали не влиза неусетно в лагера на тези, които превърнаха България във вертеп на мутрите и гробница на хиляди млади хора, за да запазят властта си. Ако гледаме само последните 20 години. Иначе са много повече. Тези, които махнаха член 1-ви, за да извадят още по -ъбат член за българския народ. Този на насилието и грабителството.

Не ли време, Слави, да се опомниш?

Да прави скечове, да се подиграва, да се гаври с управляващите - това му е силата, която значително позаслабна и залиня по Станишево време, но да се прави на гневен народен трибун, който говори през устата на сценаристите си е... чисто недоразумение.

Ако Слави не разбира, че като прави нежни като пролетна теменуга интервюта с президента и с приятеля си Румен Петков, а срещу други изсмуква от пръстите си гневни обвинения, които са просто пародия на някогашното му бунтарство, ще направи бавно и мъчително сепуко на шоуто си, толкова по-зле за всичките му огромни усилия дотук.

Не разбрахме също защо говореше на въпросния екс-министър на "Вие" , като са бойни другари от десетилетия, нито защо му каза тези така вълнуващите сърцето думи: "Аз съм сигурен, че вашата политическа кариера не е приключила". Дано не си мисли, както се чува, че им предстои обща такава с Румен Петков под егидата на Жорката Първанов, защото това ще е най-смешното нещо, което някога е правил, но на него хич няма да му е весело. И да му дадат да си назначава министри, няма на тях кой да им ги даде.

Сайтът Frognews.bg пък пише, че миналата пролет политик от парламента подал сигнали в ДАНС срещу водещия на шоуто за търговия с влияние. Визирано било предаване с кмета на Гърмен Ахмед Башев. Но случаят бил потулен след протекции на висш държавник.