Явно изборът на нов мъж е добре обмислен от пенсионираната чалга звезда, която се отдаде на романтичен воаяж в Емирствата в компанията на третия си съпруг - бизнесменът Мирослав Соколов. Настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се в близост до известния плаж „Джумейра“, им е струвало близо 10 000 лв., показва справка на „Галерия“.

В Дубай двойката бе в продължение та седмица, за което свидетелстват и снимките в профилите на социалните мрежи на певицата, на които гласовитото миньонче позира по бански на фона на небостъргач. От фотосите и видеата разбираме, че бившата пайнерка се възползва ежедневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специален хранителен и тренировъчен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, а ласкавите коментари под разсъблечените ѝ кадри потвърждават това.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, разбира се, залагайки отново на петзвезден хотел. Дни след финала път влюбената двойка отседна в Хърватска. Според запознати 40-годишната фолк звезда разполага напълно със семейния бюджет.

Мария набива пържени картофи в Дубай

Радва се на охолен живот, както бе и в миналото, а според някои усилията на Мирослав дори надминават предишния лукс, на който певицата е била свикнала, отбелязва още изданието.