Това каза пред „България Днес“ жената глас Софи Маринова по повод факта, че мъжът й Тодор Давидов бе арестуван от полицията за дребно хулиганство. Преди дни той ошамари и ритна мъж, свързан със системата на МВР, в дискотеката на фолкпевеца Константин, защото се държал „неприлично“ с неговата жена.

Мъжът искал да се снима със Софи, докато тя пеела, и арогантното му държание според Гринго го вбесило. Съпругът на Маринова се ядосал на крещенето на фена към жена му и му направил забележка. След като офанзивата на непознатия продължила, Гринго не издържал и натупал натрапника.

Слави отсвири Софи Маринова

На помощ на пострадалия веднага се отзовали медицински работници, които му извадили езика и всичко приключило в рамките на няколко минути. Веднага след случката Гринго бе задържан за причиняване на лека телесна повреда. „Да, има такъв случай при нас. Но още не е постановил съдът дали Тодор Давидов ще остане и каква ще е мярката му“, казаха за вестника от пресцентъра на МВР. Те уточниха, че повече информация има прокуратурата, но от там никой не вдигна на дежурните телефони.

Това не е първият случай, в който Гринго избухва. Преди време два месеца спед сватбата му със Софка тя се оплака, че той й посягал, дори си вадила медицинско за това. „Пускала съм жалби, но вече всичко е в миналото. Такъв си е той, нито го оправдавам, нито искам да говоря за неговите действия. Питайте си него“, сподели още Софи Маринова.

Софи Маринова шокира с маникюр