Повечето от тях не пестят критики и към добутването на Д. Ангелов към края на предаването за сметка на Руслан, който бе любимец на зрителите.

"Есил или Руслан трябваше да са на финал. През целия сезон се справяха чудесно.! Накрая решиха да избутат Крисия напред (без реални заслуги). Жалко..", пише зрител. "Браво, избутахте Крисия до финала. Дано това да повиши още повече самочувствието й, и по някакъв незнаен начин да подобри певческите й възможности. Няма значение, че зае мястото на Руслан", недоволства друг. 4Правилно, някой написа - добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, например! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, изобщо? Ето, така се създава напълно излишно напрежение и негативизъм между хората. Подигравка и с участниците, и със зрителите!", недоволства почитател на шоуто.

Вчера вечер станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети сезон на „Като две капки вода“ след 12 предавания и общо 120 имитации. До последно битката за финала беше изключително оспорвана, като за първото място в предаването на NOVA ще се борят Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия. Специален гост в журито на най-доброто шоу за имитации тази вечер беше футболната легенда Христо Стоичков, който заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки за последно за този сезон оцени звездните участници. На полуфинала победата за първи път грабна временният водач в класирането досега - Александър Сано. Актьорът отново показа блестящите си актьорски и вокални умения като Дейв Гахан от великите Depeche Mode и събра най-много точки от зрители, жури и ментори. „Ти се справи изключително добре“, поздрави го Фънки, след като Сано получи бурни аплодисменти за изпълнението на „Never Let Me Down Again”.