Тя не е виновна за ужасновото си омскаряване в синьо, зъщото както Hotnews.bg вече писа, за външния вид на момите и техните дрехи се грижат турски гримьори и стилисти. Те уж са най-добрите и са работити по прочути сериали, но върху българките показват само безумно грозни идеи, с които ги състаряват и загрозяват. Вчера Людмила бе намацана буквално с огромно количество сини сенки, заради което зрителите й лепнаха прякора "Людмила синьото коко"

„Записах се за участие, защото преживях любовно разочарование и имах нужда от разнообразие, от нещо различно, да предизвикам себе си – аз обичам да го правя. Видях Виктор и си казах: Симпатичен младеж. На кастинга бях първата одобрена“, сподели Люси пред Сашо Кадиев.

„Много симпатизирах на Александра, но първоначалното мнение понякога лъже. Когато опознаеш човек и го видиш в някакви ситуации, вече ти става ясно, че не всичко е това, което си мислиш. Не намерих логика в Алекс. Според мен тя не е наясно със себе си“, коментира Люси. Относно своята реплика „Аз съм злопаметна и това ми помага, защото не позволявам на другите да ми се качват на главата“, тя добави „Не ми тежи да помня лошото, трябва на тях да тежи“.

В момента тя няма мъж до себе си, защото силният пол се плашел от нея.