search icon
search icon

Людмила от "Ергенът" оцеля след катастрофа

Зрителите бесни заради спирането на предаването, Бонбонова се теши в дискотека

Истинска буря предизвика Би Ти Ви, след като вчера вечерта прекъсна излъчването на все по-популярното предаване „Ергенът“, за да се включи пряко от Банкя и покаже ареста на Бойко Борисов. На редовните зрители промяната в програмната схема хич не се понрави. Вбесени фенове са счупили редакционните телефони с псувни и заплахи веднага да бъде излъчен поредният епизод от пошлото шоу, вместо да се пускат извънредни новини.

Повечето недоволстваха, че не знаят на кого Виктор е дал роза, а това стана повод и за много смях в мрежата, която бе залята с мемета по темата. Част от тях бяха споделени от участнички в предаването. “Кръвно вдигнах, като ми спряха епизода“, ядосва се фенка.

Разочарована остана и Денис, която инициира разговор със свои колежки, сред които Бонбонова.

Тя също се разгневи от спирането на епизода и предпочете да иде на дискотека, вместо да гледа арестите на политици. Людмила пък се появи  на лайфа, организиран от Денис, с медицинска яка около врата и обясни, че е претърпяла катастрофа и след камшичен удар има нужда от лечение.

„Скъпи зрители, събитията в последните часове наложиха прекъсване на програмата на bTV. Целият епизод на #Ергенът от тази вечер ще бъде излъчен утре (18 март, петък) от 21:00 по #bTV, а петъчния епизод очаквайте в събота, 19 март от 20:00“, съобщиха официално от телевизията. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари