Телевизионната водеща на два пъти избра болница в Тел Авив, за да се лекува от рак, но днес има друг приоритети в еврейската държава. Тя наблюдава играта на сина си на тенис турнир и със сигурност бе най-запаления му почитател.

„Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред … и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка “Какъв е повода за пътуването ви” не казах “ лечение”, а “синът ми идва за тенис турнир. Ура! Доживях“, разказа емоционално лицето на „Съдебен спор“.

Още през 2012 година тя реши да се довери на специалистите в болница "Шиба медикъл център" след проучване, което предприела в България преди да замине. „Това е един изключително голям медицински комплекс. Много съм впечатлена от начина на работа, от всички неща, които видях тук. Както си направи шега моят координатор, когато веднъж го запитали дали имат очна клиника, той отговорил "Имаме очна болница, не просто клиника". По коридорите в огромното пространство не можеш да видиш лекар - явно са по кабинетите си и работят", спомня си Нана.

За втори път Нана се отзова в Израел при втория си сблъсък с рака през 2017 година, но отново успя да го победи, припомни "Минаха години".