В следствие на стрелбата пред бензиностанция на Околовръстно шосе в София вчера вечерта. Престрелката е започнала около 22:35 ч., след спречкване между две групи хора с луксозни автомобили. Стигнало се е до бой, проехтели изстрели. Двама души са ранени. Един в краката, втория в тежко състояние е транспортиран във ВМА, тъй като куршумът е засегнал артерията му.

Засега не е известно дали Георги Йомов е заподозрян за стрелбата, или е бил свидетел на случилото се. Неофициално се твърди, че изстрелите са произведени от мъж на около 50-годишна възраст. Според информация от полицията издирват се брат му и баща му, който е заподозрян за стрелбата. Иззети са записи от камери, претърсени са адреси, разпитани са свидетели.

Вчера Георги Йомов загуби с ЦСКА финала за купата на България срещу „Левски“, проверява се дали до стрелбата се е стигнало след спречкване на Йомов и компанията му с привърженици на „сините“, припомня Lifeonline. Георги Йомов е юноша на „Левски“ и внук на „синята“ легенда Тодор Барзов. От друга страна неговата приятелка Мария Цветкова е бивша плеймейтка, майка на един от синовете на строителния предприемач от Св. Влас Динко Динев и екс любовница на скандалния бизнесмен Стайко Стайков, син на Миню Стайков. След инцидента Ариа е заснета на местопрестъплението, снети са й показания. Тя обяснила, че е отишла там за да прибере автомобила на гаджето си. В социалните мрежи певицата пише, че не е присъствала на стрелбата.

Арестуваха Гринго на Софка