search icon
search icon

Лили Иванова върза тенекия, била болна

Болна ли е Лили, че отказа участие?

Болна ли е Лили, че отказа участие?

Естрадната звезда върза тенекия и не пя на събитие, на което се отбелязаха други нейни колеги. В последния момент я отмени нейн имитатор.

Поп изпълнителят Стефан Илчев, който е известен като най-добрия имитатор на Лили Иванова, замести примата на нейно участие през уикенда. По информация на „Телеграф“ Иванова изпитвала здравословно неразположение и отказала поет ангажимент на голямо фирмено парти.

На събитието присъствали Васил Найденов, Орлин Горанов и още куп големи имена на родната сцена. Малко след като организаторите разбрали, че Лили няма да дойде, се свързали със Стефан Илчев, който за щастие бил свободен тази вечер и така успял да замести Иванова, като освен нейните песни изпълнил и своите хитове.

Вижте как Лили Иванова се майтапи с годините си

Двамата изпълнители не бяха открити за коментар по темата. От години насам името на Стефан се свързва непрекъснато с това на Лили Иванова защото той прави имитацията на гласа едно към едно и ако не гледаш никога не би се усъмнил, че пред теб е самата звезда. С брилянтното си изпълнение на хита „Камино“ Стефан спечели първото място в седмия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари