search icon
search icon

Очаквано! Капитонова спечели "Ергенът"

За решението се знаеше отдавна

За решението се знаеше отдавна

Виктория Капитонова спечели „Ергенът“, а Денис си тръгна без роза в петък и получи само обещание за приятелство, видя Woman.bg.

Зрителите са направо бесни на избора на продуцентите, защото за всички е ясно, че не лицето на предаването Виктор избира победителката. Съобщения, че точно рускинята печели шоуто се появиха още преди месеци, когато то започна и те се оказаха верни. В доста скучен епизод, който продължи по-дълго от обичайното време за предаването, двете застанаха една срещу друга, а за да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България бе поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел.

Майката на Виктор поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си. Зрителите станаха свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които завършиха с гледане на архивни кадри и буквално приспаха зрителите.

След края за "Ергенът" Виктор призна в интервю за "Шоуто на Николаос Цитиридис", че двамата вече не са заедно, не че някога са били наистина. Той обаче отказа да обяви дали има жена до себе си.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари