search icon
search icon

Кое е по-голямо-джуките или шапката на Ария?

Ария се появи с огромна шапка в студиото

Ария се появи с огромна шапка в студиото

„Нито съм била на събитието, нито имам представа какво се е случило".

Аз просто отидох да взема автомобила на Георги от брат му. Трябваше да пътувам с тази кола на участие в Русе и го бях помолила да я остави на конкретното място”. Това заяви пред Нова тв поп-фолк певицата Ария по повод стрелбата на бензиностанция на Околовръстното в София, когато бяха ранени двама души. Стана ясно че в случая е замесено името на футболиста на ЦСКА София Георги Йомов-гадже на изпълнителката. Първоначално той отрече да е бил на мястото. Тази седмица в съда стана ясно, че баща му е стрелял по групата, с която е станало спречкването и после избягал.

„В първия момент слязох и видях, че има полиция. Моят приятел не е бил там, когато отидох. Взеха ми документите, казаха ми нищо да не пипам. Стоях и чаках да бъда разпитана за нещо, на което не съм присъствала", поясни Ария. По думите й семейството на Георги Йомов е изключително спокойно. „С него сме заедно от година и половина. Приятелят ми е кротък. Баща му също е изключително възпитан”, допълни тя.

Певицата не можа да каже едно цяло изречение, без да се запъва и повторяше като робот едно и също изречение-че няма нищо общо със случая. Впечатление направи и огромната й шапка, с която цъфна в студиото на Нова телевизия, която обаче не можеше да затъмни огромните й джуки, които Ария едва затваряше.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари