От около година красавицата живее с баровеца на семейни начала. Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с актьора, пише столичен таблоид. Момчето се разбира прекрасно с новата половинка на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си. Борил сега завърши първи клас в Музикалното училище и тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири. Цяло лято ще прекара на плаж „Перла“ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна.

Лъчезар Захариев e актуалният мъж на моделката.Лъчезар Захариев e актуалният мъж на моделката.

Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „Баш Бара“ на къмпинг Градина, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни тв предавания. Той е един от основните агитатори на намаляването на ставката на заведенията от 20% на 9% - не че това свали цените в кръчмите...

Двамата с Диляна Попова се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. Двойката обаче се опитва да запази в тайна отношенията си. Преди да се хване с Асен Блатечки, Диляна Попова имаше връзки с музиканта Дичо, Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев.

Какво правят ръцете на Орлин Павлов върху гърдите на Диляна Попова?