Брюнетката избухна в социалната мрежа броени часове след излъчването на победителя, видя Lupa.bg. Къдравелката пусна на стори видео, където изказа възмущението си от риалитито, като се оплака от организацията, от храната, чакането и най-вече това, че са й объркали името и са я представили като Маги Желязкова.

„Участието ми като специален гост в „Хелс Китчън” беше пагубно за тялото ми, боли ме стомахът, имам киселини, задържала съм вода, а десертът изобщо няма да го коментирам, слаба продукция, слаб екип, слаба организация. 6 часа чакане! 3 от които да влезеш в ресторанта, още толкова да ти сервират храната и накрая ми объркахте името, при положение, че 3 пъти ви казах да не ме изпишете Желязкова. Много сте зле и никой не си позволява да ви го каже, но аз ще ви го кажа!” – заяви бившата моделка, която полудява, когато някой я представи с фамилията на бившия й мъж.

Красавицата е омъжена от 5 години за бившия служител на ГДБОП Георги Сидеров и държи да носи неговата фамилия. Тя е една от малкото, която успя да се наложи с втора фамилия, въпреки че бе доста известна като Желязкова.