search icon
search icon

Кончита Вурст си заплю Поли Генова

Певицата Поли Генова разказва за срещата си с Кончита Вурст по време на последното издание на "Евровизия", където и двете били гости.

"Чувството е като да се завърнеш вкъщи", коментира тя гостуването си на тазгодишното издание на "Евровизия". "Успях да гледам генералната репетиция преди концерта на финала. Бях много щастлива", сподели още певицата. На "песенния конкурс блондинката успява да се срещне и с провокативната Кончита Вурст. Австриецът заявил на нашето момиче, че много харесва роклята й и иска да се снима с нея. "На "Евровизия" би трябвало да печели най-добрата песен и най-доброто изпълнение. Не е често спрямо останалите участници" - така Генова коментира победата на "Оркестър Калуш" в последното издание. Мнозина обявиха първото им място за подарено поради случващото се с войната им с Русия.

Поли разказа и за концерта й с Любо Киров в зала "Трокси" в Лондон, който се случи преди броени дни. "Това е първият път, в който пея в зала в Лондон. Роби Уилямс е пял в тази зала през 2016 г.", изтъква още изпълнителката на If Love Was a Crime.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари