Както вече стана ясно, певицата очаквано се оказа една от най-търсените и съответно най-добре платените любимци на завършващите. Преслава пя както в столицата, така и в провинцията, за да весели младежите, но в последните дни на месец май намери време за почивка.

След като хвана тен в Слънчев бряг, Преслава намери време да отиде и в планината. Тя се показа в компанията на щерка си Паола на тучна поляна с много зеленина, а снимката озаглави само с една дума: "Щастие". Hotnews.bg предполага, че двете красавици са се снимали в околностите на село Оселна, където е израснал бащата на Паола Павел.

Преслава очевидно харесва спокойствието на Врачанския Балкан, където прекара и по-голямата част от пандемията. Преди да се отдаде на релакс в планината, тя бе в любимия на абитуриентите Слънчев бряг, където чалготеките вече откриха сезона и посрещнаха първите си клиенти. Преслава може да се похвали с най-високия хонорар в бранша след Азис, който обаче отдавна не ходи по балове или ако приеме оферта, тя е на стойност между 18 000 - 20 000 лв.

Преслава взема около 8 000 за участие, но феновете ѝ са категорични, че ги заслужава, защото е една от малкото, които пеят на живо и се раздават докрай за публиката.