Неотдавна Преслава беше гост в столичния клуб The Steps, където на сцената й партнираха два травестита или т.нар. drag queen. Необичайната изява за добричлийката премина и доста комедийно. След като изпълни първата част от хитовете си, пайнерката попита дали няма нещо, на което да стъпи, за да се изравнят по височина с мъжете пременени в женски одежди. "Аз и ти сме си като близначки”, успокои я с дебел, плътен тембър чернокосата фурия в червено боди. Преси обаче не се засегна от "комплимента", отвръщайки с думите: "Със старата ми визия!"

@preslava_tiktok С моята близначка Преслава 🤩🥳😂😉 #preslava #fun ♬ original sound - Preslava

Чувството за хумор при звездата явно е в излишък, но пък чак толкова да сравни някогашния си фейс с травеститски е доста груба шега, смятат феновете й. Провокативното й поведение не спря дотук. По време на изпълнението на култовата си "Водка с утеха", певицата върна лентата преди доста години, когато беше половинка на Георги Станоев-Бирмата. Неофициално парчето е посветено именно на тяхната раздяла, смята се в чалга средите. Та докато изпълняваше песента сред атрактивните си партньорКи, Преслава посочи единия от травеститите, визирайки жената, която ги е разделила с Бирмата, но уж под предлог за лирическия герой в парчето.

Преслава се преби на сцената (Видео)

Изненадващо мелодрамата е разрушена, защото стигайки до „отговора зная” в песента, Преслава изненадващо вмъква: „Честна е!”. „Ууууу!”, провиква се драгкуинката през смях заедно с публиката, и самата фолк дива. На пайнерката обаче й отне няколко секунди да се "успокои". „Не мога да си продължа песента”, обясни Преса, буквално превивайки се от смях на сцената. Блондинката (не близначката) веднага запява, продължавайки хита. И така „Водка с утеха” завърши в дует.