Петият концерт от националното турне на звездата и бенда ѝ, на което БТА е медиен партньор, се очакваше с голям интерес и нетърпение във Враца. Почитателите на Лили Иванова изпълниха до краен предел залата на Драматично-кукления театър много преди началото на концерта.

Поп дивата не разочарова почитателите си във Враца, като започна новата си програма с едно от последните си парчета с истинско рок звучене – „Без контрол“. С бурни аплодисменти бяха посрещнати и другите нови песни на Лили Иванова, която отново доказа класата и таланта си не само на изпълнител, но и на проникновен ценител на красивата българска поезия.

Голямата певица не пропусна да зарадва публиката с любимите на различни възрасти „Искам те“, „За тебе бях“, „Щурче“, „Детелини“. Екзалтираната публика, която в края на концерта, вече пееше с Лили, я извика няколко пъти на бис. Врачани пуснаха своята любимка, едва след като изпяха заедно с нея „Ветрове“ - песен, заела специално място в сърцата на мнозина, живеещи в Северозапада. На сцената с Лили бяха музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

След Враца националното турне на Лили Иванова продължава утре в Монтана, а на 19 юни е концертът в Козлодуй, но билетите и за двата концерта до края на седмицата са свършили.