Заралийката получи колата за рождения си ден, който бе на 13 януари, но половин година по-късно вече трябва да се раздели със звяра на четири колела. Автомобилът е обявен за продажба от автокъщата на мъжа на Мара – Мирослав Стоянов, по-известен като Миро Дзвера.

В момента семейство Отварачкои са на море, където събират тен и похапват вкусна храна, а през това време бентлито на пенсионираната певица е в София, където очаква новите си собственици. Колата се продава за 230 000 евро. Инфлацията се е отразила и на цената на автомобилите, които са поскъпнали.

В момента автокъщата на Миро жъне успехи, защото у нас няма внос на употребявани коли, каквито продава той. В началото на година колата Bentley Flying Spur W12 струваше 422 499 лева, но след регистрацията на возилото, плащането на всички застраховки и каско, цената се е повишила и в момента се продава за 450 000 лева. Желаещите не липсват, но все още няма и купувач, готов да извади почти половин млн. лева за въпросното бентли.

През януари Мара се похвали с подаръка за 40-ия си рожден ден, като публикува куп видеа и снимки с луксозната кола, която всъщност е била само за временно ползване. „Миро вкарва от чужбина скъпи автомобили, на малко километри, които шофират той и жените му. Регистрира ги на иметон а фирмата му и ги шофира 2-3 месеца, докато им се порадва, а после ги обявява за продажба. Такъв е случаят и с бентлито на Мария, която толкова се хвалеше със скъппия дар“, разказват от обкръжението на Дзвера, цитирани от "Уикенд".