На кадрите певицата демонстрира супер форма и пълно щастие, което нямаше как да не направи впечатление на почитателите и последователите й в социалните мрежи. Те не пропуснаха да отбележат, че отдавна не са я виждали така да сияе. Изпълнителката дори се показа без грим, веднага след поредното гмуркане и явно е в компанията на новия мъж в живота си, за когото признава: „Човекът до мен има много добра душа и много ме подкрепя. И двамата сме завършени личности. За мен е важно, че е много грижовен, а аз виждам любовта и чрез грижата“.

Господинът е малко по-млад от нея, на 35 години е, и се казва Любомир Захаринов. Избраникът на фолкзвездата има знатен произход. Майка му е Димитрина Захаринова – бивш шеф на териториална дирекция на НАП и съветничка в ДАНС. Брат му Марио пък е собственик на ямболски мол и ритейл паркове в Костинброд и Първомай, а също и годеник на красивата моделка Бориса Тютюнджиева. Любо бил толкова хлътнал по Анелия, че откликвал на всичките й прищевки, твърдят запознати. Той можел да задоволява капризите й, тъй като въртял над 10 фирми, сред които и големи компании за хазартни залагания.

Тютюнджиева също купонясваше на яхта преди седмици, но по крайбрежието на Италия, така че очевидно двете не летуват заедно. Явно Анелия и новият са предпочели уединението, за да консумират любовта си, която показват в социалните мрежи.