Както Hotnews.bg вече писа, плеймейтката за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не й е трудно, нито иска помощ от таткото. Блондинката даде възможност на феновете си да й задават въпроси и даде да се разбере, че не разчита на футболиста за нищо. Разговорът беше преди близо 10 дни, а в последно време Райкова отделя време да опроверга писанията, че се е разделила със сегашния си мъж Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци. Последно Карен подари на Благойчо електрическа джипка, а мама Злати се похвали как малкият й сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не й предлагал издръжка.

„Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света – детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – коментира пазарджиклийката, като така захапа бившия си, който в момента чака пето дете от четвърта жена.

Златка продължава да споделя и снимки с новия си мъж, напук на слуховете, че двамата са се разделили. Плеймейтката се хвана с арменеца с цел да натрие носа на грешния Благо Джизъса, само че не желала да задълбочава връзките си със смуглия мачо. Златка има един наследник от Благо и към момента не е подготвена нито за втора рожба, нито за толкоз сериозна връзка, издават от обкръжението й.