Момчето, което говори с морето, показа чата си с колежката, от който става ясно, че той е настоял за самостоятелна стая в хотел в Бургас след концерта, както и заплащане на бензина на колата му, с която ще пътува от София до морето.

"Преминавам на вариант В. Ето я истинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е съобщение, което получих на VIBER на 28-и юни от К.Б. Чакам вашата сурова присъда !" Това написа певецът, като призна, че не мижавият интерес към концерта на Бодурова е причина за оттеглянето му. Вчера той излъга, че няма да пее, защото няма публика за концерта, но фенове коментираха, че същия концерт във Варна пред дни е бил отлично посетен въпреки сериозния дъжд.

"Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам", обясни от своя страна Кичка.

"Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение", не спира Бодурова.

"Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал. Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!", категорична е Кичка.