Малкият Лазар и майка му са в отлично здраве. Момченцето е високо 50 см и тежи 2890 гр. Рада и таткото на бебето – актьорът, който набра популярност в шоуто на Слави Трифонов - Тодор Башиянов, благодарят за грижите на лекарите в болница „Шейново” и екипа на д-р Христо Василев.

Паметливи помнят Рада като един от най-работливите репортери в ранните години на частната медия. Нейното „бойно кръщение“ в журналистиката е повече от впечатляващо –завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. Освен като репортер Рада има опит и като водеща – от 2013 до 2014 г., заедно с Антон Андонов, тя е лице на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“.

Преди години тя сключи брак със свой колега, от когото е първото дете, но любовта им не издържа дълго и тя се отдаде на работата си. Богданова от години е в романтична връзка с прогонения актьор от „Шоуто на Слави“ Тодор Башиянов. Двамата са двойка от лятото на 2018 г. Тогава това предизвика силна изненада. Приятелите и на Тодор, и на Рада бяха сюрпризирани, че са се влюбили. Новата връзка дойде след кошмарен престой на Башиянов при Слави Трифонов. Актьорът доброволно постъпи в предаването, като беше съгласен да работи без договор, за да се докаже пред Дългия. Публиката в студиото и зрителите харесваха трансформациите на Башиянов като Димитър Пенев, Румен Луканов и други родни популярни личности. Но Трифонов така и не се впечатли от талантливия актьор – често му прекъсваше скечовете по средата, заяждаше се с него и откровено му се подиграваше. На Тодор видимо му беше трудно да търпи, но желанието му да се наложи в шоуто го държеше там. В крайна сметка нервите на Башиянов не издържаха и той обяви, че напуска, и в момента се радва на професионалната си свобода.