Освен рожден ден, двойката отпразнува и годишнина. През 2018 година Емилия се омъжи без много шум със скромно тържество по обясними причини - Жорж загуби първородния си син Феди в тежка катастрофа. Въпреки спекулациите, че след този инцидент ангелогласната блондинка и бизнесменът ще се разделят, те направиха точно обратното и стигнаха до олтара. Красавицата сложи булчинска рокля за втори път в живота си, преди това тя има един неуспешен брак със свиленградският бизнесмен Красимир Георгиев - Митничаря, а от Коко Динев има две деца, но така и не стигнаха до подпис. Днес изпълнителката качи клипче от общи снимки, на които са запечатани най-сладките им моменти като двойка - любов, раждането на дъщеричката им, пътувания, работни проекти..

Един от тези работни моменти е заснемането на клип към дуета с Денис Теофиков, който пък вчера трябваше да стане на 22 години. На снимките, на които Жорж е бил плътно до Емилия, той е отпразнувал и миналогодишния си рожден ден.

"Честит Рожден Ден, любов моя и честита годишнина!!! Ако съжалявам за нещо в този живот то е, че не те срещнах по-рано в живота си, че не изживях тази любов по-рано. И да разбера, че без истинската и споделена любов живота не е сладък, всичко ти горчи. Мога да продължа много да пиша, но ще замълча, защото хората казват, че “Щастието обичало ТИШИНАТА”. Обичам те и ти благодаря за всичките грижи, любов и щастие!"