Зрители и публика останаха без дъх, Галена стана права и не седна до края на изпълнението, а нейният мъж Галин, който бе също в залата, се разплака. Всичките четирима съдии от журито обърнаха столовете си, но Соня избра да е в отбора на фолкаджийката, защото тя припомни успеха си от миналия сезон на "Гласът на България" пак с народна певица.

Социалните мрежи буквално завряха от комплименти към младата майка. Всички са единодушни, че още от първия епизод е ясен новият глас на България, защото Соня е феноменална. Тя самата скромно обясни, че не очаквала подобен успех, а нейните сестри, които я придружаваха, не скриха сълзите си.

В своята видеовизитка младото момиче разказа, че музиката е едно от най – важните неща в живота ѝ. Още на 14 – 15 годишна възраст се налага да започне да работи, за да помага на многолюдното си семейство. Грижела се за своите братя и сестри, докато родителите ѝ били в чужбина. Преди четири години среща любовта на живота си. В момента е щастливо омъжена и има дъщеря.