С придобивката се похвали самата тя. В профила си в Инстаграм певицата сподели снимка на семейния автопарк. Регистрационните табели и на двете коли нямаше как да останат незабелязани от последователите на звездата. Двата суперлуксозни автомобила притежават уникални регистрационни номера. Това, което прави впечатление, че номерата и на нейната кола, и тази на мъжа й, са абсолютно еднакви и са съчетание от буквата М и числото 2.

Потребителите в мрежата веднага започнаха да правят догадки, според повечето от тях комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката - Мария и Миро. Други изразиха мнение, че е начин двамата да покажат любовта си или пък поредния щедър подарък от страна на половинката на звездата, за да я направи щастлива.

„Не искам да коментирам темата с номерата, всеки може да си прави всякакви догадки и да търси символиката, може и да е и символично заради имената ни, а може и да не“, каза Мария пред екип на „Телеграф“. Певицата не пожела и да коментира каква е сумата, която е заплатила. Проверка на вестника показа, че в момента административната такса, за да бъде поръчан такъв номер за регистрация на превозно средство у нас, е в размер на 7500 лв. и може да се случи след предварително подадено заявление в съответната служба.

Не липсват и хапливи коментари за придобивката на Мария, по-известна като Мара Отварачката. Според тях новият мъж на чалга фурията – Миро Дзвера, вече е затънал до гуша в заеми, за да може да угажда на прищевките на любимата си. Докога ли ще издържи?