Риалитито стартира на 11 септември, като водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов се справяха сравнително добре с ролята си. Журито в състав Дони, Виктор Калев, Софи Маринова и Тита обаче остави лошо впечатление у зрителите. Двете дами бяха доста неадекватни и не знаеха къде са и защо се намират там.

Блондинката може да изглежда добре, да стои красиво на екран, но мястото й определено не е в журиращия състав на новото музикално предаване в националния ефир, категорични са зрители и хора от телевизионните среди. Самата изпълнителка призна в сутрешния блок на Нова тв, че е била много изненадана от поканата да е жури и не е очаквала точно тя да оценява участниците. „Не се чувствам толкова компетентна да осъждам хората дали са добри, а внимавам дали са хванали образа. Всеки един изпълнител, когото имитират си има специфични и характерни черти“ разкри певицата от Тутракан.

Младата звезда показа, че мястото й изобщо не е в журито. На първото предаване си пролича, че 23-годишната изпълнителка не е подготвена за такава стъпка. Освен твърде беден речник, имаше и селски възклицания като „Мале, мале...”, които ги чувахме през цялото време. По всичко личеше, че блондинката изпитва дискомфорт от мястото, което е заела и колкото и да иска да блесне в нова светлина, получи по-скоро лоша услуга за самата нея. „За мен е шок да стоя на тази маса и да оценявам. Малко ми е неудобно така да ги оценявам”, призна Тита, която явно усети, че се излага.

Трима от участниците влязоха в образа на рок групата „Рамщайн”, но журито се оказа неподготвено, видя „Уикенд”. Софи Маринова и Тита дори не бяха чували за групата и творчеството им. „Нямат грам музикална култура извън собствения стил и жанр. Момчетата бяха супер! Не е нормално трима от четирима в журито да не знаят кои са „Рамщайн” и да пискат като Тита „Ау, колко са страшни” - коментират възмутени зрители на новото предаване.