В неделя вечер зрителите ще станат свидетели на не едно и две отмъквания „под носа“ на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция често ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. Енергичната DARA ще се окаже блокирана от „милите си колеги“, но това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния отбор, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде изненадана от срещата си с него и избора му на песен.

Само част от участниците, които ще стъпят на сцената са: оригиналният изпълнител на шлагера „Стари рани“ в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с емоционален разказ, който ще завърши с поклон към българския народ и вълнуващо изпълнение на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи страстите с известен латино хит.

Двама влюбени ще се изправят изненадващо един срещу друг в шоуто, а вокален педагог ще изпълни мечтата си да се „завърне“ към истинската емоция от живото изпълнение на сцена под съпровод на страхотния бенд на „Гласът на България“. Качествени гласове, които вече са били на голямата сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и готови за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в любимото музикално шоу по bTV за радост на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе изненадан, докато гледаше в публиката, че ще вземе участие в музикалната надпревара.