С това отличие могат да се похвалят шампионите, успели да правят секс с баща и син – точно както миньончето на фолка. Тя даже е успяла да преспи с цели две двойки баща и син. Първите са пловдивските милионери Арабаджиеви. Заралийката първо минала през леглото на сина Владо, който дълги години бе сред най-желаните ергени на местна почва, мълви се упорито в чалга средите.

Наследникът на богатата пловдивска фамилия – Ветко и Маринела Арабаджиеви, имаше бурна връзка с Отварачката. Според запознати любовта е била толкова бурна, че младежът се бръкнал за няколко клипа на певицата. Миньончето обаче се омъжи за първия си съпруг Димитър Андонов и Владо я смени с друга сексбомба. Според клюкарите, преди да мине пред олтара с благоевгардския бизнесмен, Мария е имала и няколко бурни нощи с бащата на Владо – Вълчо или както обича да му казват, Ветко.

„Арабаджиев-сташи успя да преспи 2-3 пъти с Мария, като тя снима доста клипове в хотела им и получи щедро спонсорство и от бащата. Не знам дали синът знае, че са баджанаци с татко му“ – коментираха пред „Уикенд” колежки на Отварачката. Не е задължително сексът с роднините да е едновременно, може и един след друг, пак завоюваш титлата „Голям шлем“, както при Мария.

Второто семейство, минало през леглото на фолк дивата, е Боби и Ники Михайлови. „Мария е изневерила на съпруга си Димитър Андонов с Ники Михайлов, когато вратарят вече афишираше връзката си с Алисия. Именно тази изневяра е довела до раздялата на Митко и Мария. Последните й няколко парчета са посветени не на мъжа й, а на футболиста“ – заявиха преди 10-на години хора от обкръжението им. Ники и Мария са имали доста кратка афера, едва няколко месеца, научи „Уикенд“. Малко след това миньончето на фолка започнал да ухажва Боби Михайлов, бащата на Николай, понеже разбрала, че той е по-перспективен и финансово успешен.

„Двамата се срещаха в дискретен малък ресторант в Пловдив, където имаше и зали, които можеш да наемеш. Боби и Мария често се затваряли се в една стая с часове, едва ли му е пеела на уше, ясно е какво са правили. Около година се срещаха периодично така, а през това време изпълнителката си имаше и други гаджета, а Перуката никога не се е разделял с жена си Мария Петрова. Мария е много ошлайфана в приласкаването на богати мъже, знае как да върти по няколко едновременно. Не знам с кой акъл Мирослав я взе за съпруга“ – коментираха пред „Уикенд” запознати с богатото минало на Отварачката, която днес се е вживяла в ролята си на примерна съпруга.