Това коментират зрителите, след като един от главните герои Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, качи в социалните мрежи сватбена снимка с приятелката си Мира Яворова. Актьорът специално е отбелязал местонахождението – Бургас, но упорито мълчи за подробности.

„Честитоооо“ - пръв му написа колегата Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец, а постът му бе съпроводен от три торти, три бутилки шампанско и още толкова фойерверки. „Много сте красиви! Да няма новина“ - попита изненадано актьорът Даниел Ангелов. Той играе шефа на полицията в „Братя“ и също сключи за втори път граждански брак в края на лятото

„Оженихте ли се“, „Сватба ееее“, „Малчо, честито! Бъдете безкрайно щастливи и благословени“, „Прекрасни сте, имайте и много сладки бебета“, „Горчиво“, са част от останалите коментари.

„Моето всичко“ е озаглавил сватбената снимка самият Алекс Иванов. „Телеграф“ го потърси за потвърждение, но до редакционното приключване на броя не отговори на позвъняванията. Мира Яворова е на 22 г. от Русе и също е студентка в НАТФИЗ. Вече е участвала в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди това дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея актьорът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия.