Както Hotnews.bg вече писа бившият спортист Карен предложи брак на плеймейтката в изискан хотел на остров Миконос. На клипа се вижда стая пълна с балони във формата на сърце и под обсипан с листчета от рози. "Моя сродна душа, виждам те", пише Карен под видеото на изгората си.

Карен е избрал годежния пръстен от колекцията на любима на богатите френска луксозна марка. Напоследък тя е много популярна сред представителите на родния елит – с нейни произведения се кичат фолк звездите Мария, Преслава, Алисия, както и бившата Мис България Антония Петрова Батинкова. Торбичките на снимката са три, а на ръката на влюбената Златка, освен пръстен, греят две гривни и часовник.

36-годишната изкусителка от Пазарджик се похвали с трети пръстен за последните 4 години. След ММА боеца Георги Валентинов и бившия футболист Благой Георгиев на колене пред нея падна и актуалният й приятел – Карен Хачатрян. Както обикновено, отговорът на силиконовата красавица е бил „Да!”. Сега остава да видим дали ще има сватба.

При Златка Райкова в последните години се наблюдава отчетлива тенденция на серийни годежи, които никога не са последвани от официален брак. Всички приятели на силиконовата звезда се надяват този път тази нещастна серия да бъде прекъсната и най-после да я видят и с халка, освен с пръстен с диамант.