Преди дни блондинката се появи с мъжа си на партито за рождения ден на Любо Киров, както Hotnews.bg първи писа, така че болестта не е била от сериозните. За първи път обаче балабанов трябваше сам да се справи с презентацията на първия четвъртфинал на „Звездите в нас“. От този етап на състезанието до финала решението кои отбори продължават напред и кои се разделят със звездната сцена, е в ръцете единствено на публиката в студиото. Със специален QR код феновете на предаването избраха първите пет отбора, които зрителите ще могат да гледат на полуфинала на имитаторската надпревара. Звездното жури има право да дава своите коментари и да насочва публиката след всяко изпълнение, но няма право да гласува на финала на епизода.

Балабанов посрещна седемте отбора, които достигнаха до този кръг на състезанието, а на финала звездното жури обяви и кой е осмият отбор, който се връща в надпреварата. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единодушни в решението си да върнат отбор „Лили Иванова“, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона.

Напред към полуфиналите продължиха отборите „Селин Дион“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Лили Иванова“ и „Веселин Маринов“. Отборът „Лейди Гага“, в който както Hotnews.bg първи писа са бившата участничка в "Игри на волята" Паулина и репортерката в "На кафе" Албена.

Припомняме, че Албена е дъщеря на коментатора по всички теми Иво Танев. Тя направи напълно неуспешен опит да пробие сама в друго музикално риалити-"Гласът на България" през 2019 година, но бе отхвърлена още на първия кръг. Има дъщеря Алина от музиканта Десо от "Мастило", който сега работи при Цитиридис. Паулина Горанов пък вече пусна първа своя песен, а преди броени седмици участва в друго предаване на телевизията "Черешката на тортата".