Уважаваната лекарка, в чиито ръце са проплакали децата на Мария Илиева, Криско и други бг знаменитости, прилага една и съща хитрост от месеци, за да си гарантира мястото предаването. Тактиката на най-възрастната и физически най-слабо подготвена участничка е да ухажва силните жени, които могат да я победят в битките и да я изпратят у дома.

Преди няколко седмици Мажена убеди рускинята Альона да не я дърпа на Арената, след като се сприятели с нея. След това се възползва от доброто сърце на гимнастичката Валерия, която реши да не я избира за съперничка, защото двете не са физически равностойни.

Сега гинеколожката, която е родена в Полша, но от години живее и работи в България, ухажва Веселка, шампионката от петия сезон на предаването и я призовава към „морален“ избор. „Стои ми се още малко тук. Послушай съвестта си!“, примоли се Мажена на многодетната майка, която е ратай и като потенциален първи дуелист може да посочи лекарката като своя опонентка на Арената. Манипулациите на гинеколожката обаче не трогнаха особено бившата конярка.