Инцидентът с пламналия вагон стана в четвъртък вечерта, малко след гара Каспичан. В пътническата композиция имало около 50 човека и сред тях била и Петя Киронова, която най-вероятно е пътувала за концерт на любимата си изпълнителка в морската столица. Самата тя споделя в официалния си профил във Фейсбук видеа от пожара. Петя пише, че е впечатлена от бързата намеса на пожарната, полицията и Спешна помощ. По думите й всички са пристигнали за пет минути.

Почитателката на звездата натрупа популярност в социалните мрежи със своето присъствие, винаги на първа линия, на участията на своята идолка Преслава, която е и нейна адашка. Припомняме, че истинското име на звездата, също е Петя.

Фенката е силно активна в социалните мрежи и непрекъснато "залива" профилите си с видеа, на които показва, че е близо до любимата певица. Двете имат и много снимки заедно, а гласовитата изпълнителка наскоро се пошегува, докато е на участие в Ямбол, че хората не ходят заради нея, а за да се снимат в Киронова.

„Да ви кажа, отскоро аз пея на сцената – долу хората се снимат с нея (Петя Киронова– бел. Ред.). Викам, дай да се разберем, кой е звездата тая вечер.“ Във видеото изпълнителката приканва своята фенка да покаже и едно от най-атрактивните ѝ движения. То е на припева от песента „Изтрезняваш ли“, издадена през 2019-та година, припомня "Телеграф".