Звездата от „Революция Z”, чийто талант видяхме и в един от сезоните на "Като две капки вода" ще стане майка за първи път. Джулия Бочева не издава пола на бебето. Съпругът на актрисата Галин Рангелов предложи брак на любимата си още през 2019 година и месеци след това двамата вдигнаха сватба в тесен кръг.

Двамата се познават още от деца – били са заедно в школата на „Бон-бон”, а след това и в Музикалното училище. След това пътищата им се разделят, защото Галин продължава образованието си в Лондон. Когато обаче преди години там се случва атентат, Джулия е една от първите, които му пише, притеснена от ужаса.

„Всичко тръгна от това. Започна се едно писане за музика и неща, които ни вълнуват – стана направо денонощна комуникация и се получиха прекрасни неща. Прекрасна комуникация, прекрасен човек!”, признава неотдавна актрисата. И дори не крие колко деца иска да има! Цели 4! „Аз съм била силно желано дете и майки ми е казвала, че ако роди момче, ще го изхвърли. Държала е да съм момиче. Парадоксално аз искам първото ми дете да е момче, но искам да имам четири деца – и момчета, и момичета”, разкрива Бочева, която преди години имаше продължителна връзка с колегата си от „Революция Z” Николай Стоянов, който днес е един от най-добрите й приятели.