За щастие момчето беше открито живо и здраво в събота, но под прицела на НиЛо попадна майката на аутиста Сашко. В социалните мрежи Лозанова се възмути от отношението на жената към родния й син, като я нарече безочлива и безразлична.

„Жалко, че има майки, които след като присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! "Скоро ще се прибера в България" - в превод "някога си", безразлично и безочливо!“, написа Николета във всичките си официални профили в нета.

Николета Лозанова има една дъщеря от Валери Божинов, за която винаги се е грижила, независимо дали живее в България или чужбина. Феновете на плеймейтката я подкрепиха в силните думи към родителката на Сашко, която все още е във Великобритания. Имаше обаче и язвителен коментар към самата Лозанова.

"Рекла общата на футболистите! Единия прави деца, а другия му ги отглежда! Турски сериал, там Алисия, некадърния вратар, ти - Николето и Божинката, който пращи от акъл се оплетохте в любовна четворка", пише следовница на Николета.