Костинбродският славей не е от изпълнителите, които отчитат като добродетел скромността, а дори напротив. Певецът често се хвали с постиженията си в социалните мрежи и предизвиква гняв у недоброжелателите със самохвалството си. Този път чалга изпълнителят изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо заяви, че неговите участия нямат нужда от реклама, тъй като местата се продават светкавично, пише "Телеграф".

„Моите концерти нямат нужда от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след обявяването. И без това места няма! Защо да става излишна паника.?! И без друго половината желаещи остават отвън...“, отговоря Азис на въпрос на свои фен в социалната мрежа.

На запитване на друг свой почитател, който се интересува колко човека гледат сторита му в Instagram, звездата отговаря лаконично: „Често удрят милион“. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той заявява, че не знае що е ромски език и няма да запише песен на този език. „Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време така му викаха“, посочва Азис.