В ефира на "На кафе" седемкратният шампион на Сърбия по борба сподели как е попаднал в предаването, кои са били най-важните уроци, които е научил във формата, най-големите трудности, с които се е наложило да се справи и какви са плановете му за бъдещето. „Искам да кажа едно голямо „Благодаря!“ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е така зрелищен. Изпитвам голямо уважение към Филип".

„Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място“, категоричен е големият победител.

По-късно към разговора в студиото на „На кафе“ към Алекса се присъедини и половинката му, олимпийската медалистка и състезател от племето на Непобедимите Елица, с която споделиха забавни моменти от съвместния си живот и се изправиха един срещу друг в интересно предизвикателство.

„Гледахме финала в бара на Жени Джаферович. Тя не беше там, защото е болна. Но съпругът й беше там, както и голяма част от близките за мен участници от „Игри на волята“. Моят треньор също беше там и се разплака от щастие. Моето семейство в Белград също се бяха събрали да гледат“.