Тя бе категорична, че е й коствало адски много да го зачеркне, но днес е много щастлива с новия мъж до себе си, когото ще дари с дете. полът на бебето ще се разбере след седмица, както днес е модерно със специално събитие, което райкова ще покаже в инстаграм. Иначе тя ще ражда секцио и вече е набелязала имета за момчета и момичета. Hotnews.bg обаче научи, че второто дете на плеймейтката ще бъде момиче.

Златка сподели, че е забременяла на втория месец от връзката им. Русото изкушение не пропусна да отбележи, че всеки ден са правили опит, докато не види две чертички. За нея е нормално след като са "млади гаджета" само от 9 месеца да мачкат всеки ден чаршафите. Плеймейтката не спира да хвали Карен:

"Той е добър човек с много мъжки качества, които на мъжете в България липсва и според тях са срамни. Най-важното е да си мъж без комплекс. Да признаваш качествата на другите, да помагаш, а не да унижаваш - това е той в най-кратко определение".

Райкова не пропусна да ухапе Георгиев-старши, който не помагал за отглеждането на сина си, затова се надява сега арменецът да се включва, макар че не държи той да сменя пелените. Плеймейтката се надява да има и бавачка.