Майката на три деца призна, че не била готова за нова връзка след раздялата със съпруга си, но приятелят й я спечелил с доброто отношение към трите деца на двукратната победителка от риалити предаването. „Нямах никакво намерение да започвам връзка, бях много недоверчива.

Той показа изключителна честност, постоянство и голямо уважение към децата ми. За една майка това означава много. Той е прекрасен човек, който ми показа, че в живота има и много хубави неща. Притеснителен е, затова се опитах да го подготвя и му обясних, че славата има много плюсове, но има и минуси“, обясни Веселка. Тя е категорична, че допуска малко хора до себе си.

„Хората около мен са добре подбрани и сред тях случайни няма. Те са истински, в тях съм припознала моите качества, моите ценности, моето мислене, даже душата си. Имам им безкрайно доверие. Имала съм много трудни дни и за част от тях не съм разказвала публично. Не желая да споделям целия си живот пред камерата. Всеки човек е преживял неприятности, които са го направи по-силен. Аз се гордея с моите трудни моменти. Трудно ми е и да говоря за женското приятелство. Имам приятелки, добре подбрани, но през целия си живот съм била обградена от мъже заради работата си“.

Многодетната майка живее в момента в Троян, но редовно се прибира в родното си село Борима, за да се наслади на спокойствието там. Била убедена от близките си да влезе за втори път в предаването, а в отглеждането на децата помагали роднините: „Баща им, дядо им и вуйчо им помагаха изключително много в отглеждането, докато аз бях във „Фермата“. Получих сериозна подкрепа от близките си, за да вляза в предаването. Бях много скептично настроена към второто ми участие, защото не бях готова да оставя децата си. Близките ме убедиха да го направя, за да изживея емоцията и сега не съжалявам. Те вярваха, че аз ще успея още от първия миг“. Веселка призна, че е качила килограми по време на престоя си в стопанството и те ясно сe виждали:

„Винаги съм била 46-47 килограма. Във „Фермата“ бях под стрес и без цигари, а съм пушачка. И другите жени напълняха в стопанството заради стреса, но на мен определено ми личеше. Само седмица след излизането свалих излишните килца без диета. Успокоих се, видях близките, които ми бяха подготвили интересни изненади и това ми беше достатъчно“.