Името обаче обърка доста фенове на другата Крисия-откритието на Слави Трифонов, които бяха недоволни, че разградчанката се е записала в шоуто въпреки крехката си възраст-само 18 години. Затова Hotnews.bg уточнява, че в най-гледаното риалити предаване у нас се е снимала Крисия D-на 29 години от Гоце Делчев.

Пайнерката може да няма запомнящ се хит, но пък има всички външни данни за фолкаджийка-дълга коса, бяла усмивка, изкуствени устни и мигли. Те обаче не й помагат в любовта, признава тя в свое интервю.

“Аз не съм имала много връзки в живота си, но така се случи, че дадени отношения приключиха по много болезнен начин. До голяма степен моят опит в любовта до момента е разочароващ. Лошото е, че когато изживяваш нещо негативно, то така те превзема, че ти не си пълноценен по никакъв начин за себе си и за собствената си продуктивност. Но в никакъв случай не обвинявам личните катаклизми за моите професионални пропуски. Въпреки всичко, което съм преживяла в личен план, вече си пожелавам една голяма любов. Не смятам, че това ще е пречка в моята работа. Смятам дори, че може да бъде прекрасно вдъхновение”, казва Крисия.